ПРОДАЈА

стан 90 m2

Ano Toumpa

120.000€
 • спрат: 3
 • собе: 2
 • Купатила:
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

стан 65 m2

Kato Toumpa

115.000€
 • спрат: Полу приземље
 • собе: 2
 • Купатила:
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

65.000€
 • спрат: приземље
 • mesta: 1
 • Купатила:
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

стан 165 m2

Ano Toumpa

380.000€
 • спрат: 3
 • собе: 2
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

стан 185 m2

Ano Toumpa

430.000€
 • спрат: 3
 • собе: 3
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

стан 137 m2

Ano Toumpa

340.000€
 • спрат: 1
 • собе: 3
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

стан 115 m2

Ano Toumpa

290.000€
 • спрат: 1
 • собе: 2
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

стан 115 m2

Ano Toumpa

315.000€
 • спрат: 2
 • собе: 2
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

стан 155 m2

Ano Toumpa

455.000€
 • спрат: 2
 • собе: 3
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

стан 155 m2

Ano Toumpa

455.000€
 • спрат: 2
 • собе: 3
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ
Погледај некретнинеПРЕТРАГА


феатуред